audiotour

Museum Romeins Halder (voorheen Oudheidkundig museum st.-Michielsgestel) is gevestigd op landgoed Haanwijk bij Halder tegenover het theehuis. Nadat ik een audiotour/speurtocht had ontwikkeld voor kinderen vroeg het museum mij dezelfde techniek in te zetten voor een audiotour voor volwassenen. U kunt een voorbeeld beluisteren door op uw telefoon de gratis app HP Reveal te installeren. U logt in met gebruikersnaam smrh en wachtwoord smrh123. Nu richt u met uw telefoon op bovenstaande afbeelding. Meteen hoort u mij praten. Tip: probeer de knopjes op het scherm maar eens uit.

Museum Romeins Halder is gevestigd op Haanwijk 5B te Sint-Michielsgestel. Openingstijden: Dinsdag: 11.00 – 16.00 uur; Zondag: 12.00 – 16.00 uur. T/m 12 jaar is de toegang gratis. 13 jaar en ouder: € 3.-  Wilt u het museum met een groep bezoeken? Eventueel op een afwijkende tijd? Neem daarvoor contact op met: reservering@romeinshalder.nl

speurtocht als audiotour

Voor Museum Romeins Halder ontwikkelde ik een hoorspel als speurtocht. Hij geeft informatie over voorwerpen die de jonge speurders moeten vinden en scannen. Rondom door het museum bedachte vragen schreef ik het verhaal, sprak het in, en zorgde ervoor dat het met een app via de telefoon van de bezoekers te gebruiken is.

Doordat ik gebruik maak van gratis apps is de speurtocht ook betaalbaar voor kleine en particuliere musea en cultureel erfgoed.

in de pers

Brabants Dagblad  |  Brabants Dagblad  |  Mooi Gestel  |  De Brug  |  Het Klaverblad

Delen