Dukaat 74, Boxtel
06 38127171
info@trudyvanrooij.nl

coaching

volwasseneneducatie;

documentatie, handleidingen of lesmateriaal schrijven;


volwassenen-educatie

Wil je workshops, cursussen of trainingen geven? Zoek je iemand die jou kan helpen bij het ontwikkelen van een lesprogramma? Met mijn vijftien jaar ervaring op het gebied van volwasseneducatie sta ik je bij. Samen maken we een lesplan waarmee jij les kunt geven.

meer begeleiding

Heb je geen lerarenopleiding gedaan, en heb je geen ervaring op het gebied van lesgeven, en wil je toch lesgeven? Dan kan ik je coaching geven. Afhankelijk van jouw vaardigheden en mogelijkheden, en wat je wilt bereiken bespreken we samen een werkwijze.


documentatie, handleidingen of lesmateriaal schrijven

Is je budget beperkt, en kun je daarom geen professionals inhuren om jouw documentatie, handleidingen of lesmateriaal te laten ontwikkelen? Dan kan ik jou leren dit zelf te doen. Afhankelijk van jouw opleiding, ervaring en vaardigheden en natuurlijk jouw gewenste eindresultaat stel ik een lesprogramma samen voor een privé-workshop. Na afloop kun je met mij sparren over je werk.

Wanneer je akkoord bent met het programma en mijn tarief, gaan we aan de slag.

meer begeleiding

Wil je meer hulp? Dan kan ik je helpen met het bewaken van de structuur, de voortgang, en natuurlijk ook met het redigeren. Wil je hulp bij het realiseren van een papieren boek, en dit verkopen via je eigen website of via bol.com? Daarbij kan ik je ook van dienst zijn!


Delen
× How can I help you?