Dukaat 74, Boxtel
06 38127171
info@trudyvanrooij.nl

coaching

volwasseneneducatie;

documentatie, handleidingen of lesmateriaal schrijven;

efficiënter werken met MS Office.

Engels


volwassenen-educatie

Wil je workshops, cursussen of trainingen geven? Zoek je iemand die jou kan helpen bij het ontwikkelen van een lesprogramma? Met mijn vijftien jaar ervaring op het gebied van volwasseneducatie sta ik je bij. Samen maken we een lesplan waarmee jij les kunt geven.

meer begeleiding

Heb je geen lerarenopleiding gedaan, en heb je geen ervaring op het gebied van lesgeven, en wil je toch lesgeven? Dan kan ik je coaching geven. Afhankelijk van jouw vaardigheden en mogelijkheden, en wat je wilt bereiken bespreken we samen een werkwijze.


documentatie, handleidingen of lesmateriaal schrijven

Is je budget beperkt, en kun je daarom geen professionals inhuren om jouw documentatie, handleidingen of lesmateriaal te laten ontwikkelen? Dan kan ik jou leren dit zelf te doen. Afhankelijk van jouw opleiding, ervaring en vaardigheden en natuurlijk jouw gewenste eindresultaat stel ik een lesprogramma samen voor een privé-workshop. Na afloop kun je met mij sparren over je werk.

Wanneer je akkoord bent met het programma en mijn tarief, gaan we aan de slag.

meer begeleiding

Wil je meer hulp? Dan kan ik je helpen met het bewaken van de structuur, de voortgang, en natuurlijk ook met het redigeren. Wil je hulp bij het realiseren van een papieren boek, en dit verkopen via je eigen website of via bol.com? Daarbij kan ik je ook van dienst zijn!


Heb je niet genoeg aan wat je in de helpfunctie vindt, of op internet? Maar wil je ook niet meteen een klassikale cursus MS Office volgen? Heel begrijpelijk! Want je hebt meer aan:

  • persoonlijke begeleiding op je werkplek, of
  • een op maat ontwikkelde workshop.

Die kan ik voor je samenstellen. Je legt me telefonisch (of live) je MS Office problemen voor, en ik stel voor jou een workshop samen. Aan het einde van deze workshop kun jij sneller en efficiënter werken. Tijdswinst dus!


Heb je door omstandigheden op school een achterstand opgelopen? Heb je op school gevraagd om hulp, maar was er niet voldoende tijd voor bijles? Is er in je omgeving niemand die je weer op de rit kan krijgen? Wanhoop niet en neem snel contact met me op. Dan ben je zo weer bijgespijkerd.

Opgeleid als lerares Engels gaf ik enkele jaren les aan volwassenen en aan scholieren op een middelbare school. Ik heb al vele kinderen en volwassenen weer op de rit gekregen. Allemaal behaalden ze na enkele bijlessen hun persoonlijke doelen. Kijk op Bijles Engels in Boxtel. Of neem direct contact met me op:

Delen
× How can I help you?