Zo heb je mij genoemd

Zo heb je mij genoemd | is de titel van mijn nieuwe roman. De voorinschrijving is gestart. Stuur me snel een mailtje en reserveer een exemplaar

Zo heb je mij genoemd gaat over de 94-jarige kruidenvrouw en boerin Helena die haar kleindochter Madeleine eeuwenoude geheimen wil vertellen en kennis wil overdragen. Maar door een familieconflict heeft ze Madeleine al dertig jaar niet gezien. Nu Helena met pensioen is gegaan en de tijd heeft om na te denken over haar leven, en dat van haar dochter en kleinkinderen, kan ze het niet meer op zijn beloop laten. Als ze een ansichtkaart van haar gehandicapte kleinzoon ontvangt waarmee hij haar aanspoort om de eerste stap te zetten moet ze handelen. Anders zal haar kennis uitsterven.

Een verhaal over hoe een familie uit elkaar viel door stereotyperingen, verwachtingen en ongeschreven regels. Tegen het decor van de Geelders.

Als je een verhaal wilt lezen over vrouwen die hun eigen keuzes proberen te maken tegen de verwachtingen van anderen in, reserveer dan snel een exemplaar via een mailtje naar: info@trudyvanrooij.nl  

Zo heb je mij genoemd

€ 17,50 inclusief verzending
je betaalt pas nadat je het boek ontvangen hebt

Inschrijven boek

of mail: info@trudyvanrooij.nl 


Recensies Zo heb je mij genoemd

Meike Schapink: ‘Echt een aanrader! Een mooi geschreven mystieke streekroman die zich hier in ons Brabantse land afspeelt.’

Martha de Potter-Peelen: ‘Dit is echt een prachtig boek. Ik was bevoorrecht om proef te lezen. Ik had het in een adem uit!’

James van Leuven: ‘Een erg leuk, boeiend en nostalgisch verhaal. Je gaat soms automatisch op zoek naar de plekken die beschreven zijn.’

Corné de Keijzer: ‘Een geslaagd verhaal. Het zou zomaar een filmscript kunnen zijn.’

lees een fragment in de pers

Delen